Rejseguide til Thailand: Koh Samui

Skal du til Thailand, så er Koh Samui et besøg værd. Koh Samui er indbegrebet paradis, og du finder næsten intet smukkere. Vi har lavet en guide til dig, som ønsker at rejse til Koh Samui i Thailand.

Koh Samui er den anden største ø i Thailand, og er et rent ferieparadis at tage til. Øen er lille og autentisk, og du kan faktisk køre øen rundt på en times tid. Du kan let og hurtigt komme til komme til Koh Samui fra Bangkok med indenrigsfly.

Koh Samui har alt

Koh Samui er som sagt det rene ferieparadis, og har alt hvad man kunne ønske sig og drømme om, når man skal på ferie og bare ønsker at slappe af og nyde varmen og solen. Koh Samui byder på:

  • Store strand med helt hvidt sand og blåt vand.
  • Lækre hoteller og resorts.
  • Restauranter og gadekøkkener, så du kan spise ægte thailandsk mad.
  • Regnskove som du har rig mulighed for at udforske.

På en rejse til Koh Samui kan man både opleve smukke klipper, vandfald og den berømte 15 meter høje Buddha statue. 

Koh Samui har massere liv, uden at det bliver for turistet. Der er alt fra hostels til luksus resorts, barer, et rigt natteliv, markeder og hvad man ellers kunne ønske sig. Det er også let at komme rundt på egen hånd på øen, da man kan leje både bil og scooter, og derved kan man let udforkse Koh Samui på egen hånd. 

Et paradis for dykkeren

Holder man af at dykke, så er Koh Samui lige stedet. Der er nemlig mulighed for at tage en færge over til Koh Tao, hvor man kan få den helt store dykkeroplevelse. Koh Tao er en af de bedste steder at dykke fra i verden – så det skal man altså bare opleve! Det er også muligt at tage diverse dykkerbeviser, hvis man ønsker at komme i gang med dykning. Der er mulighed for at dykke med revhajer og hvalhajer ved Shark Bay, og det er jo en kæmpe oplevelse at opleve dette. Du har endda også mulighed for at dykke med havskildpadder. 

Koh Samui har altså alt hvad man kunne drømme om, og så er det også ret så billigt at leve på øen. Koh Samui er stedet – både hvis man er til ren afslapning, eller hvis der skal ske noget. Det er også et sandt paradis, hvis man er backpacker og ønsker at møde andre solorejsende. 

One thought on “Rejseguide til Thailand: Koh Samui

  1. Heey Struergaarlive.dk
    Nu læste jeg lige “Rejseguide til Thailand: Koh Samui” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej. Rigtig god aften, Vilma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *