Hold din morgenmad frisk i lang tid.

Er du også typen som elsker at have flere forskellige slags morgenmad at vælge imellem, fordi du måske hurtigt bliver træt af det samme i længere tid? Så kender du formentlig problemet med at du har en masse forskellige poser og æsker stående rundt omkring med morgenmadsprodukter i, og skal vi ikke bare være helt enige om, at det hverken er praktisk eller særligt kønt at se på. Du risikerer også at dine produkter hurtigt bliver dårlige, fordi de ikke bliver opbevaret korrekt. Men det kan du hurtigt, nemt og billigt ændre på. 

Denne smarte dispenser holder din morgenmad frisk 

Hvad enten det er til dit eget morgenmad eller børnenes cornflakes, så skal du overveje at investere i denne Morgenmads Dispenser, som hjælper med at holde morgenmaden frisk i længere tid. Vi kender det alle sammen, når først vi har åbnet en pose cornflakes eller mysli, så går der ikke længe før det begynder at være kedeligt. Det skyldes simpelthen at produktet får luft efter du har åbnet det, fordi det er yderst svært at lukke posen helt tæt igen. Men med morgenmads dispenseren har du ikke det problem. Dispenseren er designet til at holde din morgenmad frisk i lang tid, da den holder luften ude, så snart du lukker låget. 

Flere fordele med dispenseren

Men udover at holde din morgenmad frisk i lang tid, får du også et noget pænere alternativ end alle de forskellige poser du har stående fremme. Du kan også nemt holde øje med hvor meget der er tilbage af de forskellige ting. Og selv børnene kan være med til at tage morgenmad, uden at de fylder skålen med alt for meget mad. Når man drejer på håndtaget, kommer der nemlig ca. 30 gram ud og så er det jo bare at lære børnene hvor mange gange de må/skal dreje på håndtaget. 

Men den helt store gevinst ved at investere i morgenmads dispenseren, er helt klart at din morgenmad holdes frisk længe. På den måde undgår du både madspild og du undgår at blive skuffet når du tager første skefuld i munden og indser at myslien er blevet blød, det er bare ikke sjovt. Så hvorfor ikke få en win win med dispenseren? Hold morgenmaden frisk længe, få et pænere udseende på køkkenbordet og lad selv børnene tage morgenmaden (så får du også lidt mere tid til dig selv om morgenen). Du kan faktisk ikke andet end at blive glad for dispenseren. 

One thought on “Hold din morgenmad frisk i lang tid.

  1. Konge artikel
    Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her! Kærligst, Astrid P.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *