Pantsætning som alternativ til online auktioner

Står du i den situation, at du overvejer at sælge et ur, taske eller noget tredje på en online auktion, men har en knugende følelse i maven på grund af usikkerheden over, hvad du vil få for det? Det er en meget normal og faktisk ikke helt dum usikkerhed at side med, for der er nemlig gode alternativer, som sikre dig en mindre usikker pris, end en auktion vil gøre. 

En af disse alternativer er pantsætning. Ved at pantsætte dine ting, kan du sikre, at du kender prisen på det, du sælger, på forhånd, du får pengene hurtigt og nemt og kan købe dine smykker eller tasker tilbage. Så sælg til os og drop usikkerheden. 

Du kender ikke prisen ved en online auktion, det gør du, når du pantsætter

Spændingen ved en auktion er ganske nok spændende og adrenelin fremkaldende. Det kan være du ender med at få en helt vildt høj pris for det du sælger, men det kan også gå den anden vej, hvor du ikke får det solgt eller bare får en meget lav pris for det du sælger. Et andet minus er, at du først kender slutprisen, når auktionen er slut, og det kan derfor være svært at budgettere ud fra.

Dette gør sig gældende uanset, hvilket auktionhus du vælger at sætte dine ting til auktion på, selvom nogle auktionshuse gør det muligt for dig at sætte en minimumspris. Det er dog ikke altid tilfældet og dermed er risikoen for et dårligt salg, stor.

Selv hvis du kan sætte en minimumspris,  betyder det ikke, at du får penge svarende til varens reele værdi og derfor kan det være en klar fordel for dig at pantsætte det i stedet.

Kloge folk pantsætter

Spændingen ved en auktion er overvurderet og den risiko, der medfølger kan være meget stor. Når du vælger at være lidt mere kedelig og klog, kan du istedet vælge at pantsætte og hurtigt få svar på, hvad værdien af din vare er, samt hvad vi vil give for den. Så kan du træffe et kvalificeret valg derefter. Det er det kloge og økonomisk sikre at gøre.

Hvad er pantsætning?

Hvis du har spillet matador, kender du godt ideen med at pantsætte. Du aflevere en ejendom eller genstand, som så er sikkerhed hos den, du låner penge hos. For den genstand, får du så et beløb.

Du kan så vælge to ting. Du kan senere vælge at købe det, du har pantsat tilbage ,eller du kan lade tilbagekøbs perioden løbe ud og så går du og pantsætteren hver sin vej.

One thought on “Pantsætning som alternativ til online auktioner

 1. Struergaarlive.dk Hej med jer,,
  Der kunne godt bruges en lille smule tid på komma her.. Venlig hilsen. Oliver O.

 2. Struergaarlive.dk – Howdi, Har i nogen til at stå for jeres hjemmeside eller gør i det selv?
  Dbh

 3. Struergaarlive.dk – Hej,
  Jeg gad godt lige tilmelde mig nyhedsbrev, men har i ikke fået det endnu? 🙂 Dbh, Arthur

 4. Hej – Struergaarlive.dk
  Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder?
  Venligste hilsner. Clara I.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *